Green Alley Award

Anerkendelse af banebrydende cirkulære virksomheder

Opdag de nyeste forretningsidéer inden for cirkulær økonomi: Green Alley Awards anerkender banebrydende start-ups inden for cirkulær økonomi.

Med klimaforandringerne, der bliver mere og mere tydelige rundt om i verden, er det centrale spørgsmål i dag: Hvordan kan vi reducere forbruget af begrænsede ressourcer og bevare deres værdi i økonomien så længe som muligt? Landbell Group har oprettet Green Alley Award for at anerkende eksperter i cirkulær økonomi, som forsøger at finde svar på dette spørgsmål.

Prisen til start-ups inden for cirkulær økonomi

Green Alley Award er Europas første pris til start-ups inden for cirkulær økonomi. Siden 2014 har Landbell Group uddelt prisen til start-ups, hvis innovative produkter, services eller teknologier bidrager til mest effektivt at udnytte ressourcerne og reducere affaldsmængden drastisk. De løsninger, som disse kreative idemagere præsenterer, spænder fra bæredygtige materialer til digitale værktøjer til en cirkulær økonomi.

Vi kan være jeres foretrukne partner, når det gælder innovationer og nye tilgange inden for cirkulær økonomi og bæredygtig genanvendelse af affald. Green Alley Award hjælper os med at opdage lovende bæredygtige forretningsløsninger, før de kommer ud på det store marked, så vi kan tilbyde vores kunder nye bæredygtige alternativer, der forbedrer deres produkter, services, forsyningskæder og genanvendelsesprogrammer.