SEIFFI-palvelu lanseerattu

4 maaliskuun, 2017

Tietoturvallista kierrätystä helposti

SEIFFIn avulla kuluttajat ja pienyritykset voivat kierrättää dataa sisältävät laitteensa tietoturvallisesti ja helposti Postin laajan pakettiautomaatti- ja palvelupiste-verkoston kautta

ERP Finlandin, Elker Oy:n, Postin ja Kuusakoski Oy:n yhteistyössä kehittämä SEIFFI-palvelu on lanseerattiin helmikuussa. SEIFFIn avulla kuluttajat ja pienyritykset voivat kierrättää dataa sisältävät laitteensa tietoturvallisesti ja helposti Postin laajan pakettiautomaatti- ja palvelupiste-verkoston kautta. Kuusakoski huolehtii laitteiden sisältämien tietojen tuhoamisesta ja koko kuljetusketju on varmistetusti tietoturvallinen alusta loppuun.

Palauttaja voi ostaa SEIFFIn verkkokaupasta kierrätyskoodin, jolla käytetään Postin pakettiautomaattia laitteiden lähetykseen. Saman koodin mahdollistaman pakettikohtaisen seurannan avulla palauttaja voi seurata missä hänen laitteensa ovat matkalla ja milloin ne on otettu vastaan Kuusakosken tietoturvatilaan. Kun laitteiden sisältämät tiedot on tuhottu, palauttaja saa sähköpostiinsa todistuksen.

Palvelu on vastaanotettu hyvin ja sen käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä. ERP:llä ollaan iloisia siitä, että voimme olla mukana helpottamassa henkilökohtaisia tietoja sisältävien laitteiden tietoturvallista kierrättämistä innovatiivisella tavalla. Katso SEIFFIn videolta kuluttajien mietteitä data-laitteidensa kierrättämisestä.

Uutiset ja tapahtumat

Tuoreimmat uutiset ja tapahtumat

Kyse ei ole vain prosessista ja vaatimustenmukaisuudesta, vaan myös verkottumisesta. ERP jakaa tietoa, näkemyksiä ja uutisia, jotta voimme yhdessä edistää kestävää agendaa.

  • News